Skip to content

Scenete amuzante – Gradi, Primara sau Liceu

Scenete amuzante cautati? Poate chiar una de Craciun? Atunci nu va pripiti si aici o sa gasiti. Am lansat o noua sceneta de Craciun. 100% originala, exclusiva si la un pret redus fiind online o gasiti putin mai jos. Asteptam cu drag feedback-ul dumneavoastra in sectiunea de comentarii sau pe adresa de email. Cu aceasta ocazie dorim sa multumim tuturor persoanelor care au achizitionat pachete de membership de la noi si speram ca pe viitor pachetul de beneficii sa devina tot mai mare. In prezent va punem la dispozitie sute de poezii de dragoste, mesaje de dragoste, zeci de scenete si multe altele.

Acestea fiind spuse va dorim spor la punerea in scena a scenetei de Craciun si asteptam cu drag poze, filmari si detalii de la voi cum a decurs spectacolul. Va multumim daca achizitionati si ne sustineti. Astfel vom fi motivati sa publicam din ce in ce mai multe scenete!

#update

Urmeaza sa lansam al doilea volum de scenete care speram sa fie putin mai consistent decat primul. Ne asteptam undeva la 12-17 scenete. Pentru serbareea de Craciun vom lansa posibil si in format fizic o sceneta uimitoare pentru clasele mici. Palpitanta, usor de realizat ca si decor si cu roluri hazli, cu siguranta parintii vor fi foarte incantati, la fel si copiii.

Va oferim un volum publicat de scenete amuzante marca Acnul Aleahim pe care in format fizic il puteti achizitiona cu 45 de Lei, iar online pentru numai 5$. Cu un succes rasunator in intreaga tara, incepand de la scenetele pentru primara si pana la piesele de teatru, primim constant mesaje de multumire de la actori si oamenii ne spun ca au vazut scenetele noastre jucate in diferite sali de spectacole. Ne bucura la maxim acest lucru! Scopul nostru a fost sa livram scenete de calitate.

Powerd by Agentia de Publicitate Alba

Published inScenete

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.