Skip to content

Prima donatie!

Astazi am pus anuntul, astazi am primit prima donatie!

 

Va multumim pentru prima donatie! Nu este mult, dar este clar ca doamnele invatatoare si profesoare tin la site-ul nostru! Incercam sa oferim calitate, am crescut in 2 ani cat in 7. Ne bucuram sa va prezentam un grafic oficial Google pentru ultimele 28 de zile:

 

 

luncamihaela.ro inregistreaza in medie anual aproximativ 40.000 de utilizatori. Pentru acest lucru, independenta site-ului nostru este prioritara. Ne dorim sa dezvoltam o platforma interactiva, ne pregatim cu mic cu mare de urmatoarea lansare a unui nou volum de scenete si urmatorul concurs.

 

Dezvoltam parteneriate frumoasa cu cei de la Agentia de Publicitate Alba si ei sunt initiatorii proiectului de donatii pentru sustinerea independentei. Nu dorim sa va agasam cu reclame, sau sa percepem mici taxe pentru diferite fragmente de continut. Ne dorim sa va putem oferi la fel ca si pana acum doar ce aveti nevoie si nimic in plus, dar ca acest lucru sa fie posibil in continuare avem nevoie de ajutorul vostru.

 

 

Fiecare donatie face mult!

 

Multumim donatorului anonim! Din cei 400 de utilizator zilnici, daca fiecare si-ar rupe 1 Euro am atinge de 4 ori targhetul propus!

 

Fa o donatie!

 

Puteti face o donatie foarte simplu. Accesati acest link, completati suma dorita spre donatie, numele sau date anonime si selectati PayPal Buyer Protection.

 

 

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.