Skip to content

O donatie consistenta! Multumim doamnei Maracine Livia

Incepem sa credem ca se poate si fara reclame!

Ne dorim sa dezvoltam o atmosfera frumoasa la noi pe site. Alaturi de dumneavoastra am ajuns nr.1 in Romania pentru scenete. Dorim sa va reamintim ca in meniu gasiti o multime de mesaje de dragoste, poezii de dragoste, povesti pentru copii plus multe altele. Ne pregatim de lansarea a noi materiale si dorim sa va avem alaturi.

 

Apreciem sustinerea voastra. Pentru noi este importanta si moral. Posibilitatea de a dezvolta ceva in mediul online se datoreaza agentiei de publicitate Alba. Poeziile si scenetele autoarei erau cunoscute foarte putin la nivel national. Cel mai mult la nivel local si in offline. Lumea de cultura.

 

Dorim sa va putem oferi in continuare o experienta inedita de utilizare si pentru asta apelam la donatii. Impunerea unor costuri ar fi justificata, insa am pornit aceasta activitate din placere si atata timp cat nu este necesar, nu avem de ce. Insa, pentru sistinerea site-ului este nevoie de aproximativ 100 de $ pe an. Nu este mult, cu siguranta daca am pune textele la 5 $ i-am strange. Mai degraba dorim sa avem unitate.

 

Cand oamenii se implica

 

„Unde-s multi puterea creste si dusmanul nu sporeste.”

 

Un proverb din batrani cat o carte de clasa medie. Daca din cei peste 40.000 de utilizatori, 4 ar fi ca doamna Maracine am avea asigurat tot ce este nevoie pana anul viitor. Idea de a vinde carti si alte cele online este a doua sansa. In prezent va invitam la concursul celor de la eurocor, trebuie doar sa descarci orice lectie gratuita si te-ai inscris.

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.