Skip to content

Sceneta Alegeri pe planeta copilariei

Sceneta – Alegeri pe planeta copilariei © Sceneta – Alegeri pe planeta copilariei – oferit gratuit de luncamihaela.ro PERSONAJE POVESTITOR CANDIDAŢI COPII POVESTITOR Să presupunem, că ar exista, O planetă. Undeva, Pe care ar locui, Numai şi numai copii. Să presupunem, Că am asista la campania acestora, În care ei vor prezenta, Fără umbră de sfială Platforma lor electorală. CANDIDAT I Preşedinte de aş fi, Chiar şi numai pentru-o zi Aş clădi cărări spre soare, Pentru păsări călătoare. Consilieri aş lua cu mine, Un roi mare de albine. Să-nvăţăm să dăruim Fără să ne mai gândim Ce în schimb o să primim. Căci albina, ne dă miere Şi nimic ea nu ne cere. Ca albinele să fim, Împreună să muncim Iar răsplata ce-om primi. Va fi zâmbet de copii. CANDIDAT II Dacă preşedinte-aş fi, Pe planeta cu copii De pe ea aş alunga, Banul cu excorta sa, Răutatea, lăcomia Ce ucide omenia. Şi-aş aduce consilieri Fluturi şi îngeri din cer Să ne-nveţe să iubim Fără ca să ne gândim Ce în schimb o să primim. Căci valoarea-adevărată, Albă, pură şi curată E iubirea necondiţionată. Ce nu poate fi cumpărată. Unde-aceste veţi găsi? Doar în suflet de copii. CANDIDAT III Ca preşedinte,…

DONEAZA si tu un  ACUM 1$ si ai cont cu ACCES PE VIATA la toate scenetele si intregul site.  In fiecare an aducem scenete noi, pentru Craciunul de anul acesta pregatim o super surpriza. Daca nu va este confortabila plata prin PayPal contactati-ne, momentam implementem si alte metode de plata.

Va multumim!

Register | Lost your password?

Published inPiese de teatruSceneteScenete generalaScenete gimnaziu

Be First to Comment

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Esti in cautarea SCENETEI DE CRACIUN?Atunci afla acum ca am lansat o noua sceneta de Craciun exclusiva si 100% originala!

  Feedback-ul primit a fost surprinzator. Toata lumea spune ca este extrem de captivanta, amuzanta si mai ales pe placul copiilor. Parintii o vor savura!

  Va multumim!

  Echipa luncamihaela.ro

  Afla mai multe...

  Vezi sceneta