Skip to content

Sceneta Alegerea

Sceneta – Alegerea © Sceneta – Alegerea – oferit gratuit de luncamihaela.ro PERSONAJE IUBIREA MÂNDRIA IUBIREA Eu, dragii mei, Iubirea sunt. Venită pe acest pământ, Demult, tare demult în timp, Nu de la zeii din Olimp. El, Cel din Cer de-acolo sus În sufletul vostru m-a pus. El, Dumnezeu adevărat, Pe oameni i-a înnobilat, Când a iubi i-a învăţat. Un dar sunt, dar ce este dat Doar pentru sufletul curat. În suflet rău, suflet câinesc, Fără să vreau, mă ofilesc. Iar Dumnezeu, priveşte blând, În cerurile-i lăcrimând… Primindu-mă în poala sa, Mă mângâie spre-a învia Şi a pleca din nou spre lume. Căci ce-ar fi omul fără mine? Biet călător, ce nu ar şti, Că sensul vieţii-i a iubi. MÂNDRIA Auzi la ea lăudăroasă, Te crezi cumva cea mai frumoasă? Sau dar fără de preţ în lume? Dar dragă, ai uitat de mine. Mândria sau orgoliul sunt Venită pe acest pământ În suflete să mă pitesc Cu seva mea să le-otrăvesc Şi eu să cresc, să cresc, să cresc. Cine mai crezi că-n astă lume Nevoie ar mai avea de tine? Tu, îi înveţi ce e blândeţea Şi să iubească frumuseţea. Prostii, dragă, prostii. Ascultă aici, poate nu şti Doar omul…

DONEAZA si tu un  ACUM 1$ si ai cont cu ACCES PE VIATA la toate scenetele si intregul site.  In fiecare an aducem scenete noi, pentru Craciunul de anul acesta pregatim o super surpriza. Daca nu va este confortabila plata prin PayPal contactati-ne, momentam implementem si alte metode de plata.

Va multumim!

Register | Lost your password?

  • - $5

Published inPiese de teatruSceneteScenete generalaScenete gimnaziuScenete liceu

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inregistreaza-te pentru ACCES PE VIATAZeci de scenete te asteapta acum pentru NUMAI 5$!

Acum aveti posibilitatea de a avea acces la scenetele amuzante numarul 1 din Romania pentru numai 5$. Momentan oferim acces pe viata, in curand plata se va face lunar, astfel noile lucrari vor fi platite pe masura aparitiilor lor.

Va multumim!

Echipa luncamihaela.ro

Afla mai multe...

Inregistreaza-te!