Skip to content

Recviem pentru speranta

Speranta, tu ai? – NU TOTI AVEM A DOUA SANSA – Ana îşi mângâia buzele întredeschise cu arătătorul mâinii stângi. Retrăia acut până în cea mai adâncă fibră a fiinţei, atingerea buzelor lui Dan. Toate gândurile îi rămaseră captive în clipa aceea. Îşi dorea să fi întins mâna arătând că este gata să se dăruie. N-a putut. Ceva mai presus de ea a oprit-o. Dacă ar fi avut curajul să lase să se consume totul, de la emoţie până la carnal atunci când Dan venise spre ea după atâta aşteptare, acum s-ar simţi mai liniştită. Ar putea merge mai departe, indiferent ce ar însemna acest mai departe… dar Dan îi ascultase ruga spusă cu glas înlăcrimat. – Te rog, opreşte-te! Surprins de cuvintele ce spuneau altceva decât atitudinea ei, a eliberat-o din braţe, privind-o mirat. O simţise caldă dăruindu-se, răspunzând pătimaş sărutului. Apoi, într-o frântură de clipă s-a retras închizându-se în ea. Cu capul aşezat în palmele căuş, cu ochii plecaţi fixa tăblia mesei ruptă parcă de tot ce o înconjura. Pe colţul mesei în care îşi găsise refugiu ca să-şi ascundă privirea, Ana încerca să-şi revină din şuvoiul simţirilor care îi cutreierau fiinţa. Realiza că uitase pentru un moment…

DONEAZA si tu un  ACUM 1$ si ai cont cu ACCES PE VIATA la toate scenetele si intregul site.  In fiecare an aducem scenete noi, pentru Craciunul de anul acesta pregatim o super surpriza. Daca nu va este confortabila plata prin paypal contactati-ne. Garanteaza pozitia in google pentru noi ca aceasta nu va fi o pierdere pentru dumneavoastra. 

Va multumim!

Register | Lost your password?

  • - $5

Published inPiese de teatruScenete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inregistreaza-te pentru ACCES PE VIATAZeci de scenete te asteapta acum pentru NUMAI 5$!

Acum aveti posibilitatea de a avea acces la scenetele amuzante numarul 1 din Romania pentru numai 5$. Momentan oferim acces pe viata, in curand plata se va face lunar, astfel noile lucrari vor fi platite pe masura aparitiilor lor.

Va multumim!

Echipa luncamihaela.ro

Afla mai multe...

Inregistreaza-te!