Skip to content

Poezii de la cititori – Unde sunt eu in toata povestea asta?

Poezii de la cititori – Unde sunt eu in toata povestea asta?

© Poezii de la cititori – Unde sunt eu in toata povestea asta? – oferit gratuit de luncamihaela.ro       

Privesc in gol spre nicaieri..Mintea pluteste pe valurile neastamparate ale marii depanand amintiri. Raza de soare atat de efemera o vad si acum dar atat de departe! Tanjesc zi de zi dupa timpul ce a trecut asemenea unei brize a marii. Undeva in departare aceeasi bura de dimneata..Acelasi martor necontenit si tacut al vietii mele, priveste clipa cea mai de pe urma. Pasesc cu pasi repezi pe apa marii..Ma inalt usor printre norii cu ploaie, cei care de atatea ori mi-au udat capul. Ma inalt tot mai sus printre coline verzi unde iubirea si pacea domnesc impreuna. Ma intalnesc cu parintii mei care imi soptesc ca si atunci cand eram sub aripa lor. Incerc sa deslusesc misterul..N-am contenit..Sunt eu, respir..si totusi unde ma aflu eu in toata povestea asta? Cu aceste ganduri ma prabusesc in prapastia chinului, cu lacrimi in ochi ma desprind de infinit..Raman cu dorul.

Mai am multe de spus..

Marea se linisteste, totul revine la normal, pana cand urmatorul imi va urma pasii asa cum si eu i-am urmat ai parintilor mei.

Published inPoeziiPoezii de la voi

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Inregistreaza-te pentru ACCES PE VIATAZeci de scenete te asteapta acum pentru NUMAI 5$!

Acum aveti posibilitatea de a avea acces la scenetele amuzante numarul 1 din Romania pentru numai 5$. Momentan oferim acces pe viata, in curand plata se va face lunar, astfel noile lucrari vor fi platite pe masura aparitiilor lor.

Va multumim!

Echipa luncamihaela.ro

Afla mai multe...

Inregistreaza-te!