Skip to content

Cuvantul autoarei pentru participantii concursului de poezie

Dragi concurenți, în primul rând vă mulțumesc tuturor că mi-ați vizitat blogul.

Sincera mea considerație față de toți participanții.

Inițiatorul și moderatorul concursului a fost fiul meu, Rareș, un tânăr asemeni multora dintre voi și tot ca voi, produsul unui sistem de învățământ cu multe carențe, motiv pentru care nu puține au fost greșelile de ortografie sau dezacorduri ce au apărut în postările de promovare ale concursului. Mulțumesc că le-ați ignorat și ați ”citit filele de dincolo de copertă”.

Când a venit cu ideea de a iniția un asemenea concurs am avut rezerve. M-au convins însă entuziasmul și bunele intenții.

Eu nu sunt critic literar ,sunt un om care își transmite emoțiile către semeni prin cuvânt. Din acest motiv nu voi avea pretenția ca actualul concurs să îl treceți în CV-urile dumneavoastră literare.

Am lansat o provocare poetică la care sper că ați participat cu plăcere.

Am lecturat poeziile trimise , poezii încărcate de mesaj și emoție însă poeta care mi-a atras atenția poate pentru sensibilitate, poate pentru că este mai aproape de stilul meu poetic, este GABRIELA BLANARU căreia îi va reveni premiul sponsorizat de fiul meu Lunca Rareș și Agenția de Publicitate ALBA.

Nu pot să omit a vorbi despre poetul Victor Burde, poet recunoscut pe plan național, câștigător a numeroase premii la concursuri literare de prestigiu și care mi-a făcut onoarea să posteze pe blog, poezii de o reală  valoare.

  • Plecăciune domnule Burde cu convingerea că îmi veți înțelege alegerea premiantului și veți fi de acord cu ea.

Voi încheia mulțumindu-vă și felicitându-vă din nou, urându-vă să traversați timpul la fel de plini de lumină și frumos.

Gândul meu bun, vouă călători pe aleile cuvântului .

Cu profund respect

MIHAELA LUNCA

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.