Skip to content

(P) peak5 Development – constructor Cluj

Daca te gandesti sa te muti in apropiere de Cluj-Napoca si esti in cautarea unei case de tip duplex venim in intampinarea ta cu aceasta oferta. Va recomandam cu caldura un constructor prezent pe piata din 1991 cu mii de locuinte finalizate pana in prezent.

Acesta dezvolta in aceasta perioada doua cartiere in imediata apropiere de Cluj-Napoca, mai exact un cartier de duplexuri in localitatea Dezmir, la 15 minute de centrul Clujului si un alt cartier de case individuale in Faget.

SunSet City Residence este in statiu de finalizare, termenul limita de predare a locuintelor este luna August a acestui an.

constructor Cluj
Duplex Dezmir

Cartierul este alcatuit din 20 de locuinte de tip duplex si este amplasat intr-o zona care confera o panorama superba. Inconjurat de natura si aer curat, este un cartier ideal pentru familile tinere si nu numai.

Calitatea constructiei este una premium, materialele si tehnicile de construire sunt la standarde actuale. Foarte multa lumina natura, o curte generoasa si senzatia de intimitate, toate acestea intr-un design unic si modern

Va spunem un secret, preturile sunt usor negociabile insa trebuie sa va grabiti. Majoritatea caselor incep sa isi gaseasca proprietarii, iar daca doriti cea mai buna pozitie in cartier nu aveti foarte mult timp la dispozitie.

Pe langa incalzirea in pardoseala de calitate premium, toate finisajele, gemuri, usi, etc. au o calitate superioara, insa cel mai bine mergeti si va convingeti. Puteti programa o vizionare direct pe site-ul constructorului sau la numarul de telefon: 0757 014 506

Acestea fiind spuse, in cazul in care cautarea ta este duplex Dezmir aici este solutia ideala pentru tine! Apeleaza acum!

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.