Skip to content

Castigatorul concusului de poezie

Concurs

In primul rand doresc sa va multumesc in numele meu si in numele mamei mele pentru participarea la concurs. Suntem placuti surprinsi, sa va anuntam ca avem peste 200 de poezii din care sa alegem si tin sa mentionez faptul ca, am ales sa NU premiem doar o singura persoana deoarece am considerat foarte multe poezii bune si foarte bune. In decursul acestei saptamani o sa publicam lista castigatorilor si premile ofeite acestora, iar pe viitor ne dorim sa organizam impreuna cu dumneavoastra cele mai superbe evenimente online si chiar offline.

     Avem in plan sa dezvoltam o comunitate serioasa de nisa culturala care sa se bucure de concursuri si premii din ce in ce mai consistente.

     Poeta Lunca Mihaela, cunoscuta de catre public sub speudonimul Acnul Aleahim a fost de acord sa distribuim GRATUIT toate manuscrisele lansate pana in prezent. Avem deja publicate o multime de scenete care pot fi descarcate gratuit si puse in scena cu drept de autor.

Sute de poezii pentru toate varstele, scenete pentru clasele 1-4, liceu sau chiar piese de teatru. Mesaje de dragoste, declaratii de dragoste si toate celelalte pe care va invitam sa le cititi.

Ne bucuram sa vedem ca lumea devine din ce in ce mai interesata de acest gen de continut in mediul online.

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.