Skip to content

Tu pentru ce aloci timpul tau?

Timpul, „batranul dusman-prieten”

Timpul… pentru multi prieten, pentru multi dusman. Stiu ca majoritatea dintre dumneavoastra aveti o varsta medie de peste 30 de ani si respect lucrul acesta, in primul rand doresc sa va multumesc pentru faptul ca apreciati poeziile nostre si datorita acestui lucru in curand lansam comunitateascriitorilor.ro, un site unde toti iubitorii de poezie se pot inregistra, pot participa cu creatiile lor si impreuna vom dezvolta o adevarata lume a poeziei romanesti, cu totul altfel fata de ce a existat pana acum. Nu vreau sa va dau mai multe detalii, cel putin deocamdata.

Am lansat de curand un videoclip nou, timpul fiind subiectul principal si am decis sa va intreb cu o sinceritate iesita din comun, pentru ce alocati timpul dumneavoastra?

Din experienta mea personala am inteles ca este foarte importat sa faci in viata doar ce vrei tu, nu sunt ipocrit, stiu ca de multe ori este nevoie sa faci ceva ce nu vrei pentru a fi bine, nu intram in mai multe detalii… Stiu!

Dar intrebarea mea este adresata la modul general, faci cu tine ceea ce vrei sa faci? Iti aloci timpul pentru ce iti doresti cu adevarat, lasand la o parte jobul si ca trebuie crescuti copiii si rata trebuie platita sa stati cu toti confortabil in masina…. Stiu!

Dar nu asta este totul, nu cred ca viata inseamna ce trebuie sa facem, cred ca este despre ce vrem sa facem si nu judec pe toata lumea care face ce trebuie, nu, ba din contra, ii apreciez si respect pentru ca fac ceea ce trebuie ca sa fie bine pentru ei si cei pe care ii iubesc, dar trebuie sa fim constienti ca timpul nu ne ocoleste, oricine am fi.

Pretuim timpul atunci cand intelegem ca este singura unealta de care avem nevoie pentru a ajunge acolo unde ne indreptam.

Vizionare placuta!

Published inBlog

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.